Website-ul vitaessence.ro este deținut și operat de către Praeventicum SRL, Strada Vasile Alecsandri 8, et.1, apt.3, cod poștal 300 078, J35/2019/2020, CUI 42846626. Dacă doriți informații suplimentare sau să ne trimiteți feedbackul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@vitaessence.ro.

 

Scopul acestor Termeni și Condiții (T&C)

Pentru a înțelege condițiile de utilizare a website-ului nostru, modul în care vă puteți înregistra și crea un cont de membru (personal sau în numele entității juridice pe care o reprezentați), precum și pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a comanda produse, vă rugăm să citiți detaliile de mai jos.

Prin folosirea în orice fel a acestui website, declarați că aveți 16 ani împliniți și că acceptați în mod expres acești T&C. În caz contrar, vă rugăm să nu folosiți website-ul.

Plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului vitaessence.ro, a contului de Facebook, Whatsapp sau pe cale telefonică ori deschiderea unui cont de membru, urmata de primirea unui e-mail de confirmare, implică acceptarea în totalitate și necondiționată a Termenilor și Condițiilor generale expuși mai jos. 

Fiind de acord cu aceste condiții de utilizare, utilizatorul ia cunoștință și își asumă în totalitate drepturi și obligații cu valoare contractuala in raporturile cu Praeventicum SRL

Praeventicum SRL își rezervă dreptul de a modifica și/sau de a actualiza T&C în orice moment, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest site. Pentru utilizarea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a T&C la fiecare utilizare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica campaniile, ofertele, promoțiile, anunțurile, concursurile, fără o notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul de a edita sau chiar elimina comentariile și/sau recenziile din cadrul site-ului care au un limbaj licențios, injurios, instigator sau care poate fi considerat în orice alt mod că ar aduce prejudicii de imagine sau de orice altă natură societății.

Praeventicum SRL își rezervă dreptul de a suspenda sau chiar de a desființa contul unui membru, refuzând solicitările ulterioare de folosire a site-ului www.vitaessence.ro sau a contului de facebook ori whatsapp, în situația în care ne oferiți informații false, în situația în care aveți un limbaj licențios, injurios, instigator sau un comportament necorespunzător ce se abate de la normele bunei cuviințe, în situația în care refuzați să respectați parțial sau total clauze prevăzute în prezentul document, în situația în care sunteți rău intenționați, precum și în situații de inactivitate pentru o perioadă mai mare de timp.

Alegând să nu acceptați T&C vom fi în imposibilitatea de a vă oferi serviciile noastre, deoarece întregul proces are la bază informațiile colectate de la dumneavoastră, fără de care nu se poate onora comanda dumeavoastră online.

 

Produsele comercializate 

Vitessence s-a născut din dorința de a oferi o selecție de produse potrivite pentru oamenii care doresc  un stil de viață sănătos.  Astfel, alegem cu atenție fiecare produs pe care îl comercializăm după criteriul calității ingredientelor și al impactului pozitiv asupra sănătății. Fie că vorbim de produse biodinamice, bio sau de cele care nu au o astfel de certificare dar sunt clean, selecția o facem întotdeauna conform viziunii că clienții noștri merită produse cu ingrediente naturale, curate. Lucrăm doar cu furnizori și producători care împărtășesc această viziune. 

Imaginile produselor afișate pe site și pe conturile de social media sunt cu titlu de prezentare si pot diferi fata de ambalajele reale ale produselor, întrucât un producător își poate schimba ambalajul si fără sa ne anunțe. Clientul trebuie sa citească cu atenție descrierea produsului pentru a se asigura ca dorește sa comande produsul respectiv. vitaessence.ro nu poate fi tras la răspundere pentru faptul ca unele poze pot sa difere fata de ambalajul actual al unor produse.

Praeventicum SRL garantează ca este autorizată în mod legal sa dispună de produsele prezentate pe site si ca a obținut si va păstra valabilitatea tuturor licențelor si/sau autorizațiilor necesare, ca a întocmit/ a obținut si va păstra toate documentele impuse de lege în acest sens (inclusiv de la producătorul produselor, dacă este cazul), in conținutul, formatul și pe durata prevăzute de lege.

Cum plasați comanda

Site-ul www.vitaessence.ro reprezintă o platforma online prin intermediul căreia utilizatorii au posibilitatea de a comanda produsele afișate. Comanda pe site poate fi făcută după crearea unui cont de membru. Comanda produselor poate fi făcuta și prin intermediul contului de Facebook precum și telefonic, respectiv prin intermediul contului de Whatsapp;  

In vederea preluării și realizării comenzii, este necesar să prezentați datele cu caracter personal solicitate si prevăzute la capitolul “Prelucrarea datelor personale”.

Contul de membru poate fi realizat și de către operatorul nostru - în numele dumneavoastră, atunci când preferați să comandați produsele prin telefon, Facebook sau Whatsapp; cu acordul dumneavoastră, operatorul vă va prelua și introduce datele cu caracter personal în cont.

Atunci când comandați în calitate de reprezentant al unei entități juridice (societate comerciala, ONG, PFA) și în numele căreia acționați, va fi nevoie să ne furnizați în plus față de datele dumneavoastră și câteva informații despre această entitate; calitatea in care acționați (asociat, membru, administrator), denumire,  sediu social, număr de înregistrare la Registrul Comerțului sau în Registrul Național ONG (după caz); CUI sau CIF, Banca și Contul entității juridice.

Când comunicați cu noi în numele respectivei entități juridice pe care o reprezentați, implicit declarați în mod expres că aveți autoritatea de a acționa în numele acesteia; acordul dumneavoastră asupra acestor T&C va obliga din punct de vedere legal respectiva entitate.

Comanda prin site

Puteți plasa o comandă de produse urmând procesul de comandă de pe website. Pașii sunt descriși pe site. Momentan nu oferim posibilitatea sa comandați fără să vă înregistrați în cont din cauza faptului ca platforma Prestashop nu ofera o experienta de utilizare optima pentru aceasta functie. 

Folosind setările din contul de membru, puteți să vă completați informațiile, să corectați eventuale erori ivite cu ocazia introducerii datelor și să ne cereți să schimbăm sau să vă reamintim parola.

Contul de membru este doar pentru uzul personal și nu îl puteți transfera. Nu trebuie să autorizați sau să permiteți oricărei alte persoane să îl folosească.

Avem dreptul să vă suspendăm/închidem contul (inclusiv să ștergem informațiile pe care le conține) oricând avem motive să credem că este folosit ilegal sau contrar acestor T&C.

Comanda prin telefon

În cazul în care alegeți să plasați comanda de produse prin intermediul telefonului – veți oferi operatorului nostru datele necesare pentru a deschide (în numele dumneavoastră) un cont de utilizator, inclusiv o adresă validă de e-mail prin intermediul căreia să se poată realiza acceptarea comenzii  și confirmarea ei.

Plasarea comenzii în contul de Facebook sau Whatsapp

Trebuie să vă asigurați că detaliile comenzii dumneavoastră sau orice alte informații pe care ni le oferiți sunt corecte. Pe parcursul procesului de comandă, înainte de a plasa comanda, puteți verifica, modifica și corecta eventuale erori ce ar putea apărea, inclusiv să revizuiți lista produselor comandate Ne rezervăm dreptul de a efectua verificări și de a vă solicita date suplimentare înainte de a vă accepta comanda.

Confirmarea comenzii și încheierea contractului

După ce ați plasat o comandă pe website, vă vom trimite un e-mail de confirmare și de acceptare a comenzii, moment de la care va exista un contract între dumneavoastră și noi.

După ce ați plasat o comandă prin telefon, vă vom trimite un e-mail de confirmare cu un sumar al comenzii telefonice și acceptarea ei. De asemenea, acest e-mail va conține și link-uri către conținutul Politicii de Confidențialitate și al acestor T&C pe care vă invităm să le studiați. Plasarea si acceptarea comenzii este probată de înregistrarea convorbirii telefonice.

Contractul implică obligația dumneavoastră de a ne plăti produsele comandate. Vă încurajăm să păstrați e-mail-ul prin care vă acceptăm comanda și vă confirmăm încheierea contractului. Dacă nu încetează potrivit legii, contractul va dura până la livrarea și plata integrală a tuturor produselor comandate.

vitaessence.ro poate refuza o comanda in urma unei notificări prealabile adresate clientului, fără a exista obligații între parți și fără ca clientul sa poată pretinde daune pentru următoarele situații:

 • invalidarea tranzacției online; neacceptarea de către banca emitenta a cardului clientului/ a tranzacției;
 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului afectează funcționarea site-ului www.vitaessence.ro.
 • doua livrări consecutive eșuate;
 • alte motive obiective, de exemplu: situația în care clientul nu garantează ca modul de plata este valid si ca nu este obținut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Preț, livrare și plată 

Onorarea oricărei comenzi de către noi e condiționată de disponibilitatea produselor comandate. Dacă un produs comandat este momentan indisponibil, vă vom anunța de îndată, de preferat înainte de acceptarea comenzii; iar dacă ne comunicați că nu doriți să așteptați până devine disponibil, vom face aranjamentele necesare pentru a vă restitui integral orice sumă încasată deja, în termen de 5 zile lucrătoare de când ne-ați comunicat decizia dumneavoastră. 

Prețul pentru produsele comandate, TVA-ul aplicabil și alte taxe aferente (când este cazul) sunt cele afișate pe website-ul nostru la momentul la care ne transmiteți comanda dumneavoastră.

vitaessence.ro își rezerva dreptul de a modifica preturile in funcție de preturile de achiziție de la producători, fără avizarea clienților. Daca preturile afișate la unele produse nu sunt actualizate, în momentul în care clientul face o comanda la un astfel de produs, acesta va fi întotdeauna înștiințat înainte de procesarea comenzii in legătura cu prețul actualizat. Nici o comanda nu este trimisa către client daca preturile afișate nu coincid cu preturile la zi, fără acordul clientului. Vă vom restitui integral orice plată încasată deja, în cel mult 5 zile lucrătoare de când ne-ați comunicat că nu doriți produsul la prețul actualizat.

Metoda de livrare a produselor este prin colet. Coletele se trimit cu Fan Courier. 

Produsele sunt livrate în ambalaje care sa asigure integritatea/rigiditatea pe timpul transportului, manipularea și depozitarea (polistiren, folie); Livrarea Produselor se va efectua în ambalaje care corespund standardelor de calitate și de bună utilizare.

Livrarea produselor comandate se face în următoarele termene estimate:

 • În 24 de ore – pentru comenzile plasate până la ora 14:00, de luni până joi. Durata livrării poate ajunge până la 48 de ore pentru unele zone mai îndepărtate sau mai greu accesibile. Comenzile plasate după ora 14:00 vor fi livrate in maxim 48 de ore;
 • Luni – pentru comenzile plasate de joi, după ora 14:00 pană vineri ora 14:00;
 • Marți – pentru comenzile plasate de vineri, după ora 14:00 până duminică inclusiv.

Livrarea va fi efectuată la adresa specificată la plasarea comenzii.

Deocamdată, livrăm doar în România.

Livrare normală: 24-48 ore

Tip ServiciuBucureștiAlte
Localități
Localități în afara ariei
de acoperire Fan Courier
Colet 2 kg 7.48 8.91
+ 1kg 0.88 1.00
Taxa suplimentară pe km 25.3

Taxa ramburs: 4,76 lei

Greutatea maximă a coletului: 20 kg

Dacă greutatea produselor comandate de dumneavoastră depășește această greutate, ne rezervăm dreptul de a vă livra produsele comandate în mai multe colete, astfel încât greutatea fiecărui colet să nu depășească limita. 

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, sigilat, al producătorului. Dacă primiți o notificare privind o livrare nereușită la adresa indicată în comandă, este responsabilitatea dumneavoastră să folosiți datele primite pentru a contacta curierul și a stabili o nouă livrare.

Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi ce pot apărea din cauza întârzierii livrării - dacă acestea sunt cauzate de circumstanțe ce nu țin de noi sau în privința cărora nu am putut lua măsuri rezonabile pentru a pre-întâmpina întârzierea (cum ar fi lipsa disponibilității produselor în stocurile producătorilor, condiții de transport sau livrare, cazuri de forță majoră, cazuri fortuite, etc.

Plata

Clientul poate face plata pentru produse ramburs (plătește la primirea coletului), transfer bancar și card de credit sau debit. 

În cazul în care, (1) orice sumă care ne este datorată nu este plătită sau (2) o dată plătită, ne este diminuată în mod nejustificat, ne rezervăm dreptul de a înceta contractul încheiat cu dumneavoastră, printr-o simplă notificare, pe care putem să v-o transmitem și prin e-mail.

vitaessence.ro nu stochează detalii referitoare la cardul tău și la plățile pe care le faceți online prin intermediul website-ului nostru. Acestea sunt gestionate de firma parteneră specializată în procesarea securizată a plăților. 

Anularea comenzilor

Se pot anula doar comenzile care nu au fost expediate, trimițând un e-mail înainte de expedierea coletului sau apelând unul dintre numerele noastre de telefon. Orice suma de bani achitata va fi restituită în contul din care s-a plătit.

Returnarea produselor

Dacă sunteți consumator (persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociații), aveți dreptul de a vă răzgândi (fără a preciza motivele) în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor. 

Sunt exceptate de la retragere, potrivit legii, următoarele categorii de produse:

 • Cele care sunt susceptibile de a se deteriora sau au termenul de expirare scurt (exemple: alimente, suplimente alimentare, sucuri, batoane, fructe și legume, etc.)
 • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și pe care le-ați desigilat (exemple: alimente și cosmetice, etc.)
 • Acele produse care (după livrare), potrivit naturii lor, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • Ziare, periodice și reviste, cu excepția contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicații

În cazurile în care aveți dreptul să vă răzgândiți, retragerea din contract se va face în următoarele condiții care se completează cu celelalte prevederi legale obligatorii:

 • Perioada în care vă puteți retrage expiră după 14 zile calendaristice de când dumneavoastră sau o persoană desemnată de dumneavoastră (alta decât curierul) a(ți) intrat în posesia fizică a produselor. Dacă ați comandat printr-o singură comandă mai multe produse care vor fi livrate separat, termenul expiră după 14 zile calendaristice de când ați intrat în posesia fizică a ultimului produs.
 • Trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract. În acest sens, ne veți trimite o informare explicita prin e-mail - dar înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice. 

 

În urma cererii de returnare, vă vom rambursa orice sumă pe care ați plătit-o pentru produse. Vom face rambursarea fără întârzieri nejustificate în maximum 14 zile calendaristice de când ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract. Putem amâna rambursarea până la data recepționării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea dumneavoastră conform căreia ați trimis produsele către noi (inclusiv toate produsele la ofertă livrate alături de produsele comandate de dumneavoastră, cu excepția materialelor și produselor promoționale livrate de noi în mod voluntar), luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Rambursăm banii prin virament în contul dumneavoastră bancar pe care ni-l furnizați și nu vom percepe comisioane.

Costurile de transport sunt responsabilitatea clientului

Produsele trebuie expediate în starea în care vi le-am livrat, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în maximum 14 zile calendaristice de când ne-ați comunicat în scris decizia de a vă retrage.

 

Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor – din cauza modului în care le-ați manipulat sau folosit (în alt mod decât pentru determinarea naturii, calității şi funcționării produselor), caz in care vom scădea contravaloarea diminuării produselor respective.

  

Cum returnați produsele

 • Trimiteți o cerere de retur produse prin email la adresa info@vitaessence.ro
 • Împachetați produsele cu atenție, în starea în care vi le-am livrat – preferabil, nu obligatoriu, în ambalajul original
 • Lipiți eticheta cu adresa noastră de retur
 • Când aveți coletul pregătit, sunați-ne sau scrieți-ne la adresa de email info@vitaessence.ro pentru a demara procesul de recuperare a produselor
 • Un angajat vă va suna sau vă va trimite un e-mail cu detalii despre sosirea curierului pentru preluarea coletului de la dumneavoastră. Vom furniza datele dumneavoastră de contact curierului, pentru a înlesni preluarea coletului
 • Dacă alegeți o altă metodă de returnare decât cea oferită de noi, folosiți servicii poștale care permit înregistrarea expedierii și păstrați dovada acesteia
 • Pentru oferte care includ produse gratuite (de exemplu „la un produs cumpărat primiți unul gratis”), trebuie să ne returnați și orice produse gratuite pe care noi vi le-am livrat (cu excepția materialelor sau produselor promoționale pe care vi le-am livrat voluntar alături de produsele comandate de dumneavoastră). 

 

Neridicarea coletelor

Obligația clientului este de a trece adresa corecta în comandă și de a ridica coletul expediat de către noi. În cazul în care un client nu ridică coletul comandat din cauza unor împrejurări care nu ne pot fi imputate, ne rezervam dreptul de a nu mai trimite acelui client colete decât cu plata in avans. Nu ne asumam răspunderea pentru situațiile in care coletul nu a putut fi predat pe motiv ca adresa era greșita sau destinatarul nu și-a ridicat coletul. Daca o suma a fost plătita în avans, restituirea plații se poate face la cererea expresa și scrisa a clientului, însă va fi restituita doar suma rămasă după ce vor fi scăzute cheltuielile legate de întoarcerea coletului și de comisioanele bancare.

 

Conformitatea produselor și garanții

Dacă sunteți consumator (persoana fizica sau asociații de persoane fizice): când la livrare un produs nu corespunde comenzii dumneavoastră (acceptată și confirmată de noi potrivit acestor T&C), ne puteți cere ca - la alegerea noastră – (a) să îl reparăm sau (b) să îl înlocuim fără vreo plată din partea dumneavoastră, în 15 zile calendaristice de când ne-ați informat (dacă repararea sau înlocuirea se aplică acelui tip de produs și e posibilă) sau (c) să vă restituim prețul plătit (cu condiția să ne returnați produsul pe cheltuiala noastră - când vă solicităm acest lucru).

În general, produsele sunt însoțite de o garanție legală de 2 ani de la data la care vi le livrăm și de garanția producătorului (acolo unde este cazul). Fac excepție produsele a căror durată medie de utilizare este mai mică de 2 ani, caz în care termenul de garanție se reduce la această durată.

Garanția oferită nu vă afectează celelalte drepturi stabilite de legislația aplicabilă.

Dacă sunteți persoana juridica: trebuie să verificați toate produsele imediat ce le-aţi primit şi, în 5 zile lucrătoare de la livrare, să ne informați în scris privind orice neconformitate a produselor. Dacă nu primim o asemenea informare din partea dumneavoastră în termenul indicat, produsele vor fi considerate acceptate și nu veți mai putea invoca neconformități ale acestora (cum ar fi vicii aparente, vicii ascunse sau alte deficiențe, etc.). 

Pentru orice întrebări legate de garanție, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail info@vitaessence.ro sau prin intermediul paginii de contact a website-ului vitaessence.ro.

  

Răspunderea noastră

Răspunderea noastră față de dumneavoastră (consumator sau nu), în legătură cu acești T&C și cu Politica de Confidențialitate nu va depăși suma pe care ați plătit-o pentru produsele comandate, în măsura permisă de lege. 

Răspunderea noastră nu poate fi angajată si suma plătita nu va fi restituita dacă:

 • Folosiți respectivul produs în continuare după ce ne-ați informat asupra neconformității sale
 • Nu ați plătit întregul preț pentru produs, în termenul de plată
 • Ați modificat produsul fără acordul nostru prealabil și în scris
 • Ne veți despăgubi pentru orice prejudiciu rezultat în urma încălcării de către dumneavoastră a acestor T&C

Suplimentar, dacă sunteți persoana juridica, nu vom răspunde față de dumneavoastră pentru:

 • Pierderi economice (de exemplu, pierderi de venit, profit, afaceri) sau afectarea reputației
 • Prejudicii imprevizibile sau indirecte
 • În alte cazuri prevăzute de lege

Orice referire la noi /noastră - făcută în această secțiune - include și angajații și reprezentanții noștri.

 

Despre fraudă

Orice încercare de a accesa neautorizat datele personale ale vreunui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului vitaessence.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează acestea, este considerată fraudă și va face obiectul unei plângeri penale la organele competente, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat să comită aceste fapte. De asemenea, introducerea, modificarea sau ștergerea de date informatice, restricționarea accesului la aceste date ori împiedicarea în orice mod a funcționării unui sistem informatic, în mod neautorizat, în scopul de a obține un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, dacă s-a cauzat o pagubă unei persoane, constituie fraudă informatică și se pedepsește conform Codului Penal în vigoare.

 

Reclamații

Reclamația este o solicitare a utilizatorilor Site-ului vitaessence.ro în sensul rezolvării unor situații considerate de către aceștia drept abateri de la condițiile legale sau contractuale de furnizare a serviciului sau o solicitare de clarificare a unor nelamuriri, la care se așteaptă un răspuns sau o rezoluție.

Este în interesul nostru să abordăm toate reclamațiile cât mai repede posibil, de aceea vă rugăm ca în cazul în care doriți să ne reclamați un anume aspect care este în dezacord cu așteptările dumneavoastră vă invităm să ne scrieți un e-mail la adresa info@vitaessence.ro sau sa ne contactati la tel 0723257965, în care să menționați subiectul reclamat și detalii referitoare la acesta, precum și datele dumneavoastră de contact. Intenționăm să soluționăm intern o eventuală reclamație în termen de 10 zile (cu excepția cazului în care legea ne impune un alt termen) timp necesar pentru a investiga subiectul reclamat de dumneavoastră și pentru a formula o opinie.

Dacă sunteți consumator, aveți și dreptul să contactați Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, atunci când considerați că vi s-au încălcat drepturile.

 

Soluționări conflicte

Drepturile si obligațiile părților, impuse de prezentele termeni si condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea română în vigoare. Dorim să rezolvăm amiabil orice neînțelegere ce poate interveni între noi iar in caz de dezacord, orice litigiu va reveni instanțelor judecătorești competente din județul Timiș.

 

Alte informații utile

Nu putem garanta că website-ul va funcționa mereu neîntrerupt sau fără erori. Avem dreptul să suspendăm website-ul pentru reparații, mentenanță, îmbunătățire sau pentru alte motive tehnice sau comerciale, fără o notificare și fără angajarea răspunderii.

Nu ne asumăm răspunderea pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea cu întârziere a vreunei dintre obligațiile noastre față de dumneavoastră, dacă aceasta este cauzată de circumstanțe ce nu țin de controlul nostru (inclusiv disfuncționalități ale sistemelor de telecomunicație ale terților).

Putem oferi legături către alte site-uri web care vă pot interesa; dar nu suntem responsabili pentru conținutul lor sau pentru produsele pe care le oferă. Le folosiți pe risc propriu și vă încurajăm să citiți cu atenție termenii și condițiile și politicile lor de confidențialitate.

Putem oricând să cedăm acest contract unei alte părți, dar aceasta nu va afecta drepturile și obligațiile dumneavoastră contractuale.

 

Drepturi de autor

Praeventicum SRL deţine drepturile de autor şi/sau de folosinţă asupra întregului conţinut (foto, text, video) prezentat pe site. Folosirea în orice mod - fără acordul nostru scris și prealabil - a oricăror elemente de pe acest website (fotografii, text, elemente grafice sau video, design, layout, logo-uri, mărci, software, etc.), va atrage consecințele prevăzute de legislația aplicabilă.

În cazul în care doriţi să raportaţi o eventuală încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne scrieţi la info@vitaessence.ro.

 

Despre cookies

Ca orice site și aplicație, www.vitaessence.ro  utilizează cookie-uri proprii (first-party cookie) și de la terți (third-party cookie) pentru a furniza vizitatorilor o experiență de navigare superioară și servicii adaptate nevoilor specifice ale acestora. Cu ajutorul fișierelor de tip cookie, îmbunătățim permanent navigarea pe Internet și putem derula campanii de marketing online. 

Detalii și opțiuni de respingere a urmăririi prin cookies aici

 

Acordul dumneavoastră

Ați luat cunoștință și recunoașteți în mod expres că ați citit cu atenție și acceptați acești T&C, în special prevederile referitoare la dreptul de retragere, consecințele retragerii din contractul cu noi, răspunderea noastră și rezolvarea litigiilor și a reclamațiilor.