

Premix tort de mere rapid BIO, Bauckhof, fara gluten, 500g
Mix din faina pentru prepararea rapida a prajiturii cu mere.
Metabolic Balance: Recomandat în Faza 4, de menținere
Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei
Pentru o tava se pun 2 pungi mix de prajitura rapida (500g), 6 oua, 250g unt la temperatura camerei , aproximativ 1kg mere decojite si taiate sferturi.
Mod de preparare:se cojesc merele si se taie sferturi si se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Se mixeaza amestecul cu toate ingredientele si se toarna in tava, se asaza merele taiate si se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180grade C, cu programul de caldura sus si jos, pe raftul din mijloc. Se coace timp de 45 minute.
2 pungi mix pentru prajitura rapida cu mere (500g), 100 g margarina, 200g iaurt de soia, 200 piure de mere si 1kg mere decojite, taiate in sferturi.
Mod de preparare reteta vegana :Se mixeaza toate ingredientele, se toarna in tava, se asaza merele sferturi si se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 45 minute .
faina de orez*, zahar de trestie*, amidon de tapioca*, praf de copt (agent de crestere: carbonat de sodiu, agent de acidifiere: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb*), vanilie*, sare de mare*.
*Ingredient eprovenite din agricultura ecologica.
Valoare energetica 1600kJ/377 kcal; Grasimi (g) 0,5 din care saturate (g) 0,2; Glucide (g) 88 din care zaharuri (g) 45; Fibre (g) 1,1; Proteine (g) 3,9; Sare (g) 0,78.
Produs recomandat pentru faza 4 de menținere, pentru mese de excepție. Un desert savuros sigur pentru cei cu alergie sau intoleranță la gluten.