

Premix blat pizza BIO, Bauckhof, fara gluten, 350g
Mix pentru blat de pizza fara gluten, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei
Intr-un castron amestecati continutul unui pachet de Premix pentru pizza fara gluten cu 250ml apa calduta si cu 2 linguri de ulei. Framantati bine, puteti adauga Oregano sau susan dupa gust. Laasati sa se odihneasca putin apoi intindetio aluatul pe o tava de copt cu diametrul 35cm tapetatat cu hartie de copt in prealabil. Aluatul se unge cu sos de tomate sau ketchup si mirodenii dupa gust. Se pot adauga topping uri dupa preferinta. Introduceti in cuptorul preincalzit in prealabil la o temperatura de 190°C, timp de 15-20 minute.
Valoare energetica 1439 kj/ 339 kcal; Grasimi (g) 1,2 din care acizi grasi saturati (g) 0.3; Glucide (g) 75 din care zaharuri (g) 1,4; Fibre (g) 3,1; Proteine (g) 4,9; Sare (g) 2,1.