

Mix faina universala BIO, Bauckhof, fara gluten, 800g
Mix de faina fara gluten si fara lactoza ideal pentru paine si preparate de patiserie.
Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei
Ingrediente: 500g de mix universal de fainuri, 450ml de apa claduta, 20g de unt sau margarina, 3g de sare, 1 plic de drojdie uscata (8g).
Preparare: preincalziti cuptorul la 40º C; adaugati drojdia in apa calduta pentru rehidratare; intr-un bol mare amestecati mix-ul de faina cu sare; se adauga untul moale si se incorporeaza mix-ul de apa cu drojdie; amestecati cu o lingura pana obtineti un continut omogen apoi puneti continutul intr-o tava unsa; puneti tava la cuptor la 40º C timp de 45 min; cand aluatul a cresut, crestati cu un cutit si umeziti suprafata cu apa; coaceti la 210º C timp de 30 de minute.
amidon de porumb*, faina integrala de orez*, faina integrala mei*, agent de ingrosare: gumă guar*.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Poate contine urme de soia.
Valoare energetica 1466 Kj/345 kcal;
Grasimi (g) 0,5 Din care acizi grasi saturati (g) 0,1; Glucide (g) 82. Din care zaharuri (g) 0,2; Fibre (g) 3,1; Proteine (g) 1,8; Sare (g) 0,01.