Bauckhof bio faina paine taraneasca integrala 500g

Bauckhof bio faina paine taraneasca integrala 500g

13,70 lei
cu TVA
Cantitate
BAUCKHOF
811

Faina paine taraneasca integrala BIO, Bauckhof, 500g

Un mix de fainuri integrale, cu maia, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea painii sau chiflelor.

Metabolic Balance: Recomandat în Fazele 3-4

 

Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei

Mod de preparare:

Continutul pachetului se amesteca cu 1 pliculet de drojdie uscata sau 20g de drojdie proaspata. Se adauga 350ml de apa calduta. Se framanta pana se formeaza un aluat neted, cca 3-5 min. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit, intr-un loc cald, aprox 30 minute (spre ex in cuptorul incalzit la 30º C. Apoi se framanta usor cu putina faina, se da forma dorita painii, dupa care se pune intr-o tava unsa de cca 26cm. Se lasa la dospit inca 45 de minute, la loc cald, acoperita cu un prosop. Inainte de a se introduce la cuptor se cresteaza suprafata painii cu un cutit si se unge cu putina apa. Se pot adauga deasupra seminte de susan, floarea soarelui, dovleac, mac, etc. Tava se introduce la cuptor timp de 10 minute la o temperatura de 220º C, apoi se scade temperatura la 200º C si se lasa la copt timp de 50 min.

Ingrediente:

faina integrala de grau 60%*, faina integrala de secara 33%*, maia pudra de secara* 4% (faina integrala de secara* 99%, culturi starter), sare de mare, faina de alac*.

*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Poate contine urme de nuci, susan, soia, lupin.

Valori nutritionale/100g:

Valoare energetica 1386kj/ 328 kcal; Grasimi (g) 1,8 Din care acizi grasi saturati (g) 0,3; Glucide (g) 62,2 Din care zaharuri (g) 0,8; Fibre alimentare (g) 11,3; Proteine (g) 10,2; Sare (g) 1,9.

Beneficii Metabolic Balance

Un mix de făinuri integrale de calitate cu maia naturală. Recomandat începând cu faza 3, de reechilibrare lejeră. Nu conține drojdie astfel încât nu crește apetitul. Se pretează și la chifle. 

Review-uri (0)