

Cartoful dulce care nu este cartof! Cu excepția faptului că ambii cresc sub pământ, nu au nimic în comun. Fiecare aparține unei familii botanice distincte. Cartofii dulci sunt considerați a fi una dintre cele mai sănătoase și mai bogate în nutrienți legume.
După gătire, culoarea violet sau ușor portocalie se păstreză. Tăiteii din cartofi dulci sunt ideali pentru preparatele asiatice pentru că au consistență sticlosă după gătire. Copiilor le plac aceste paste.
Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei
Poți găti pastele clasic, maxim 5 minute în apă cu sare sau la aburi. După gătire, aceste paste nu necesită ulei pentru că nu se lipesc, au o durată lungă de servire și pot fi și pre-gătite (2,5 minute).
Ingrediente: 95% cartofi dulci, 5% cartofi dulci mov - din culturi organice controlate, vegane, fără gluten
Alergeni: -
Valori nutriționale/100g: calorii: 1493kJ / 352kcal, grasimi 0.4g din care acizi grași saturați: 0.2g, carbohidrați: 84.5g din care zaharuri: 0.8g ; fibre:4.2g; proteine: 0.5g; sare: 0.28g
S-ar putea sa-ti placa