- -35%

Un oțet balsamic autentic produs după rețeta tradițională din regiunea italiană Modena.
Ingredientele premium curate și producția atentă fac din această specialitate de oțet o adevarată vedetă în bucătărie. Un oțet balsamic bio care poate fi folosit ca un condiment ușor și versatil în numeroase rețete. Ideal pentru salatele ușoare de vară.
Ingrediente bio: Oțet din vin*, must de struguri prelucrat termic*
* din producție biodinamică standard BIO Demeter
Ingrediente alergenice: dioxid de sulf și sulfiți> 10mg / kg
Metabolic Balance: Recomandat în Fazele 2-4
Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei
Procesul de fermentare este extrem de complicat și durează mulți ani. Pentru un balsamico IGP premium oțeturi balsamice cu diferite grade de maturitate sunt amestecate împreună pentru a obține aroma dorită. Chiar și un Balsamico care a fost depozitat de câțiva ani nu poate fi considerat că și-a finalizat maturarea. Din acest motiv, lungimea maturării nu oferă nicio indicație a calității reale a oțetului. Este chiar împotriva legii să specifici o vârstă pe etichetă. Doar combinația dintre lungimea maturării, metoda tradițională de depozitare și mai presus de toate raportul de amestecare a mustului de struguri cu oțetul de vin poate determina în cele din urmă calitatea. Cu cât proporția de must de struguri este mai mare, cu atât este mai bună calitatea și aroma este mai delicată.
O alternativă mult mai sănătoasă decât sosurile de soia și alte sosuri cu un conținut ridicat de zahăr și/sau îndulcitori. O opțiune excelentă pentru rețete cu savoare, începând cu faza 2 a programului Metabolic Balance. Conține must de struguri, se recomandă un consum moderat.
Conţinut: Flacon, 250ml
Material de împachetat: Sticlă, plută
Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și întunecat.
Originea materiei prime: Italia
Producător: NATURATA, Germania
S-ar putea sa-ti placa