Vitaessence - Esențial pentru echilibru

Vitessence s-a născut din dorința de a oferi o gamă de produse cât mai potrivită pentru oamenii care aleg activ stilul de viață echilibrat.

La deschiderea acestui shop, vă întâmpinăm cu o ofertă mică dar atent selecționată potrivită cu sloganul nostru "Esențial pentru echilibru". Produse biodinamice, bio, organice și produse cu ingrediente curate cu un impact pozitiv asupra sănătății și mediului.

Pe Vitaessence veți găsi, așadar, exclusiv produse alimentare de mare calitate și cu o valoare nutrițională superioară. Produsele cosmetice alese, de asemenea, sunt  curate atât ca etichetă cât și ca proces de manufacturare. Lucrăm doar cu furnizori și producători care împărtășesc această viziune și vom continua această filosofie pe măsură ce ne vom extinde gama de produse. 

Ambiția noastră este să colaborăm cu cât mai mulți producători locali din România și să le distribuim produsele în mod sustenabil, cu lanțuri de distribuție scurte. Credem în calitate, sustenabilitate, regionalitatea și sezonalitate.

Suntem conștienți că fiecare cumpărătură pe care o realizați în această etapă de început este o contribuție la dezvoltarea proiectului nostru. Ne propunem să tratăm fiecare client ca atare, ca pe un ambasador timpuriu Vitaessence. 

Echipa Vitaessence