Eyes on me, rimel Kia Charlotta - negru

Eyes on me, rimel Kia Charlotta - negru

78,71 lei
cu TVA
Cantitate
KIA CHARLOTTA
968

Eyes On Me este un rimel natural și vegan.

Învăluie delicat chiar și cele mai fine gene cu pigmenți de culoare neagră și asigură forma perfectă și un aspect seducător.

 

Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei

Sugestie de utilizare: Așezați peria pe linia genelor și faceți mișcări ușoare în zig-zag până la vârful genelor. Repetați procesul până când toate genele sunt acoperite cu rimel. Pentru gene deosebit de intense, repetați procedura după un timp scurt de uscare, astfel încât linia genelor să fie acoperită complet de un al doilea strat de culoare. Astfel genele vor arăta și mai pline și mai expresive.

Certificări: COSMOS Natural, PETA, The Vegan Society, ClimatePartner

Ingrediente: apă, alcool*, ceară oryza sativa bran, glicerină, poligliceril-6 laurat, silicat de magneziu și aluminiu, gumă de salcâm senegal, poligliceril-3 stearat**, copernicia cerifera cera*, rhus verniciflua peel cera, gliceril caprylate, gliceril caprilat, gliceril simsteaziat ulei de semințe de chinensis*, extract de frunze de rosmarinus officinalis, anisat de sodiu, acid levulinic, ulei de semințe de helianthus annuus*, ulei hibrid de helianthus annuus*, lecitină hidrogenată, levulinat de sodiu, tocoferol, pulbere de suc de frunze de aloe barbadensis*, limonen, extract de fructe de lycium barbarum* , CI 77499 * din cultură organică controlată ** acest ingredient conține ulei de palmier din surse etice certificate.

Review-uri (0)

S-ar putea sa-ti placa