Unt de corp pur cu unt de shea bio FINigrana® - in conserva, cutie de carton

Unt de corp pur cu unt de shea bio FINigrana® - in conserva, cutie de carton

52,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat
TREIBHOLZ
620
100 ml

Untul de shea FINigrana® Pure BIO atinge consistența optimă la temperatura corpului - topiți între palme o cantitate mică și apoi frecați-o pe zona dorită a pielii. La temperaturi mai scăzute, untul de shea este solid și poate deveni granulat - o caracteristică distinctivă a untului de shea fără aditivi!

Profitați de umezeala de după duș sau baie pentru a forma o emulsie direct pe piele, cu uleiul de piele sau un unt de corp!

Aplicați pe pielea udă sau umedă și masați bine. Ingrediente: Butyrospermum Parkii

 

Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei

Untul de shea FINigrana® este extras din sâmburii arborelui de shea african, printr-un proces manual elaborat.

În mod tradițional, untul de shea (numit și unt de karité) este fabricat de femei, de aceea este numit și „aurul femeilor”.

Datorită ingredientelor valoroase și proporției ridicate de componente nesaponificabile, untul de shea este ideal pentru îngrijirea zilnică a pielii și a corpului.

Untul de shea bio FINigrana® a apărut din proiectul lui Hermann Schopferer, care s-a implicat de ani de zile în manufacturarea produselor pe bază de unt de shea bio. Ca și cunoscător al țării și oamenilor, el a ales regiunea ploioasă din Sud-Vestul Republicii Burkina Faso, datorită resurselor sale impresionante de arbori de shea.

Nucile de shea sunt recoltate o dată pe an și are loc certificarea lor bio. Comunitățile de producători primesc un preț corect pentru produsele lor și, în plus, sunt garantate cantitățile anuale de cumpărare, care promovează întreținerea comunităților din sat. După recoltare, nucile de karité sunt uscate, decojite, încălzite și zdrobite în mojare. Masa rezultată se diluează cu apă și se bate aproximativ 1 oră, până când untul de shea este decantat și îmbuteliat pentru utilizare ulterioară.

Vânzările de unt de shea le asigură locuitorilor din Burkina Faso o aprovizionare de bază solidă și continuă cu alimente și medicamente și le permite și facă economiile necesare pentru școlarizarea copiilor lor.

Producător: TREIBHOLZ

Review-uri (0)