Set de ingrijire „Mini” Bio cu unt de shea si unt de cacao

Set de ingrijire „Mini” Bio cu unt de shea si unt de cacao

90,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat
TREIBHOLZ
622

Setul de îngrijire „Mini” Bio cu unt de shea și unt de cacao 4 x 15ml în mărime practică pentru călătorii/testare conține:

- Unt pur de shea bio – Îngrijirea de bază a pielii

- Cremă delicată din shea bio – Cremă pentru față și decolteu

- Balsam cacao bio – Mâini și picioare

- Sheacolată bio – unt pentru corp și masaj

Produs manual în manufactura bio FINigrana, 100% Bio și vegan.

Fabricat în Germania. 

 

Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei

Ingrediente:

Unt pur de shea bio, 15ml (SH15) : Ingrediente – 100% BIO: Unt de shea

Cremă delicată de shea Bio, 15ml (KS15): Ingrediente – 100% BIO: unt de shea, ulei de jojoba

Balsam din unt de cacao Bio, 15ml (KB15): Ingrediente – 100% BIO: unt de cacao, ulei de jojoba, ulei din migdale de pământ INCI: Theobroma Cacao Seed Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cyperus Esculentus Rootoil Sheacolată Bio, 15ml (SK15): Ingrediente – 100% BIO: unt de shea, unt de cacao, ulei de jojoba, ulei din migdale de pământ 

INGREDIENTE UNT DE SHEA BIO Untul de shea este extras din sâmburii arborelui de shea african, printr-un proces manual elaborat. În mod tradițional, untul de shea (numit și unt de karité) este fabricat de femei, de aceea este numit și „aurul femeilor”. Untul de shea are un efect de fixare a umidității, cu proporția sa ridicată de componente nesaponificabile și alantoină. Aceasta creează un efect de netezire, pielea devine elastică și suplă. Acest lucru previne în mod eficient formarea ridurilor.

UNT DE CACAO BIO Arborele de cacao (bot. Theobroma cacao) se găsește la tropice. Numele botanic Theobroma înseamnă „mâncarea zeilor” (gr. theós zeu, bróma mâncare). Nu e doar o plăcere a gustului; și pielea noastră este fericită! Grăsimea care are un miros subtil de cacao și care se topește la temperatura corpului intră repede în piele și lasă o strălucire ușoară. Untul de cacao poate acționa optim mai ales asupra pielii crăpate și uscate, având un efect de hrănire și relaxare.

ULEIUL BIO DE JOJOBA conține provitamina naturală A și vitamina E și, datorită compoziției sale de acizi grași, hrănește intensiv pielea. Protejează împotriva uscării, fără a lăsa o peliculă grasă pe suprafața pielii. Uleiul de jojoba intră repede în piele și susține și alte uleiuri și grăsimi să fie eficiente când sunt aplicate pe piele. Prin efectul său de profunzime, el reglează nivelul de umiditate și face ca pielea să fie din nou strălucitoare și suplă.

ULEIUL BIO DE MIGDALE DE PĂM NT Uleiul de migdale de pământ își are originea în Egipt. Există dovezi că migdalele de pământ erau deja cunoscute acolo acum 6.000 de ani. Uleiul ușor, cu parfum neutru, este utilizat din ce în ce mai mult în cosmetică și pentru îngrijirea corpului datorită numeroaselor sale ingrediente valoroase și datorită conținutului ridicat de vitamina E naturală. Reduce îmbătrânirea celulară a pielii și îmbunătățește elasticitatea acesteia. Uleiul de migdale de pământ întărește pielea și o face suplă și moale.

Producător: TREIBHOLZ

Review-uri (0)