Balsam bio, set ingrijire par, ochi, unghii, buze 4x15ml

Balsam bio, set ingrijire par, ochi, unghii, buze 4x15ml

150,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat
TREIBHOLZ
621
60 ml

Îngrijire specială pentru piele și păr din uleiuri, ceruri și grăsimi prețioase și pure, câte 1 x 15ml borcan:

- FINigrana Balsam de buze bio

- FINigrana Balsam de ochi bio

- FINigrana Balsam de cuticule bio

- FINigrana Balsam de păr bio

Produs manual în manufactura bio FINigrana, 100% Bio și vegan.

Fabricat în Germania.

 

Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei

FINigrana Balsam de buze bio

Ingrediente – 100% BIO: unt de shea, ulei de măsline, ulei de jojoba, unt de cacao INCI: Butyrospermum Parkii, Olea Europea Fruitoil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter

FINigrana Balsam de ochi bio

Ingrediente – 100% BIO: unt de shea, unt de cacao, unt de jojoba, ulei de măsline, ulei din migdale de pădure INCI: Butyrospermum Parkii, Theobroma Cacao Seed Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europea Fruitoil, Cyperus Esculentus Rootoil

FINigrana Balsam de cuticule bio

Ingrediente – 100% BIO: unt de shea, unt de cacao, ulei de măsline, ulei de jojoba, ulei din migdale de pădure INCI: Butyrospermum Parkii, Theobroma Cacao Seed Butter, Olea Europea Fruitoil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cyperus Esculentus Rootoil

FINigrana Balsam de păr bio

Ingrediente – 100% BIO: ulei de cocos, unt de shea, ulei de măsline, ulei de jojoba, ulei din migdale de pădure INCI: Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii, Olea Europea Fruitoil, ulei de seminte de Simmondsia Chinensis, ulei de Cyperus Esculentus

Balsamuri BIO FINigrana - Detalii Ingrediente

UNT DE SHEA BIO Untul de shea este extras din sâmburii arborelui de shea african, printr-un proces manual elaborat. În mod tradițional, untul de shea (numit și unt de karité) este fabricat de femei, de aceea este numit și „aurul femeilor”. Untul de shea are un efect de fixare a umidității, cu proporția sa ridicată de componente nesaponificabile și alantoină. Aceasta creează un efect de netezire, pielea devine elastică și suplă. Acest lucru previne în mod eficient formarea ridurilor.

UNT DE CACAO BIO Arborele de cacao (bot. Theobroma cacao) se găsește la tropice. Numele botanic Theobroma înseamnă „mâncarea zeilor” (gr. theós zeu, bróma mâncare). Nu e doar o plăcere a gustului; și pielea noastră este fericită! Grăsimea care are un miros subtil de cacao și care se topește la temperatura corpului intră repede în piele și lasă o strălucire ușoară. Untul de cacao poate acționa optim mai ales asupra pielii crăpate și uscate, având un efect de hrănire și relaxare.

ULEI JOJOBA BIO Conține provitamina naturală A și vitamina E și, datorită compoziției sale de acizi grași, hrănește intensiv pielea. Protejează împotriva uscării, fără a lăsa o peliculă grasă pe suprafața pielii. Uleiul de jojoba intră repede în piele și susține și alte uleiuri și grăsimi să fie eficiente când sunt aplicate pe piele. Prin efectul său de profunzime, el reglează nivelul de umiditate și face ca pielea să fie din nou strălucitoare și suplă.

ULEIUL BIO DE MIGDALE DE PĂM NT Uleiul de migdale de pământ își are originea în Egipt. Există dovezi că migdalele de pământ erau deja cunoscute acolo acum 6.000 de ani. Uleiul ușor, cu parfum neutru, este utilizat din ce în ce mai mult în cosmetică și pentru îngrijirea corpului datorită numeroaselor sale ingrediente valoroase și datorită conținutului ridicat de vitamina E naturală. Reduce îmbătrânirea celulară a pielii și îmbunătățește elasticitatea acesteia. Uleiul de migdale de pământ întărește pielea și o face suplă și moale.

ULEI DE MĂSLINE BIO Uleiul de măsline este bogat în vitaminele A, E, are un miros neutru, fixează umiditatea și protejează pielea împotriva uscării. Compoziția sa generoasă de acizi grași (mai precis, acizi grași nesaturați) este foarte asemănătoare compoziției de acizi grași proprie pielii, și de aceea, uleiul de măsline este foarte compatibil cu toate tipurile de piele. Antioxidanții naturali asigură o reînnoire celulară continuă, încetinesc procesul de îmbătrânire a țesuturilor și întăresc rezistența. Uleiul de măsline reduce senzația de tensiune, iritarea sau mâncărimile și are grijă de vitalitatea pielii. Uleiul pur se poate folosi zilnic pentru piele și păr.

ULEI DE COCOS BIO Uleiul de cocos se obține din fructele cocotierului. Pulpa de nucă de cocos uscată are un conținut de grăsime de până la 70%. Uleiul are o compoziție de acizi grași deosebit de favorabilă, ceea ce înseamnă că poate fi ușor absorbit de pielea noastră fără a lăsa o senzație de grăsime. Oferă umiditate și este utilizat în produse cosmetice în multe domenii. Uleiul de cocos este deosebit de bun pentru părul uscat și fragil. Uleiul de cocos poate contracara eficient, dar ușor, mătreața sau crusta de lapte.

Producător: TREIBHOLZ, Germania

Review-uri (0)