Set It's Better Together Set - 2x lac unghii , 1x strat de baza, 1x strat superior Kia Charlotta

Set It's Better Together Set - 2x lac unghii , 1x strat de baza, 1x strat superior Kia Charlotta

148,00 lei
cu TVA
Cantitate
KIA CHARLOTTA
973

Setul vegan It's Better Together include 2 lacuri de unghii precum și un top coat și base coat. Într-un ambalaj elegant, acest set este o idee ideală de cadou, pentru cei dragi sau pentru tine.

 

Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei

Setul conține:

  • Ojă vegană Intuitive Energy (roz nude)  
  • Ojă vegană PJs All Day (roșu pupuriu cu reflexii de roșu amaranth)
  • Top coat (transparent)
  • Base coat (transparent)

Sugestie de utilizare: Vă recomandăm două straturi subțiri de lac de unghii pentru a obține un finisaj opac perfect. Pentru o manichiură de lungă durată, vă recomandăm să aplicați mai întâi un strat de base coat și apoi un strat de top coat.

Certificări: PETA, The Vegan Society, Bis zu 87% natürlich, ClimatePartner

Ingrediente: acetat de etil, acetat de butil, nitroceluloză, copolimer acid adipic/neopentil glicol/anhidridă trimelitică, citrat de trietil, alcool, bentonită de stearalconiu, alcool diaceton, maltol, tetraizostearat de pentaeritritil, acid fosforic, CI 1585891; acetat de etil, acetat de butii, nitroceluloză, acid adipic/neopentil glicol/trimelitic, copolimer anhidridă, citrat de tributil, alcool, bentonită de stearalconiu, alcool diaceton, maltol, tetraizostearat de pentaeritritil, acid fosforic, CI 77497971; acetat de etil, acetat de butii, nitroceluloză, citrat de trietil, alcool, copolimer acid adipic/neopentil glicol/anhidridă trimelitică, alcool izopropilic; acetat de etil, acetat de butii, nitroceluloză, citrat de trietil, alcool, copolimer acid adipic/neopentil glicol/anhidridă trimelitică, benzoat de zaharoză, copolimer acrilat, alcool izopropilic

Review-uri (0)