Set Everything & More Set - 3x lac unghii, 1x strat de baza, 1x strat superior, 1x dizolvant  Kia Charlotta

Set Everything & More Set - 3x lac unghii, 1x strat de baza, 1x strat superior, 1x dizolvant Kia Charlotta

247,00 lei
cu TVA
Cantitate
KIA CHARLOTTA
974

Setul vegan Everything and More include 3 lacuri de unghii, un top coat și un base coat, soluția de îndepărtare a lacului de 100 ml și geanta pentru cosmetice. Un set cadou elegant si jucăuș cu tot ce e nevoie pentru o manichiura perfectă. O idee ideală de cadou pentru tine sau pentru cineva drag.

 

Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei

Setul conține:

  • Ojă vegană I Can (roșu clasic)
  • Ojă vegană Sun-Kissed (auriu rosé, strălucitor metalizat)
  • Ojă vegană Midsummer Magic (roșu purpuriu) 
  • Dizolvant natural vegan cu ulei organic de jojoba și avocado 
  • Top coat (transparent)
  • Base coat (transparent)
  • Beauty Bag din bumbac organic

Sugestie de utilizare: Vă recomandăm două straturi subțiri de lac de unghii pentru a obține un finisaj opac perfect. Pentru o manichiură de lungă durată, vă recomandăm să aplicați mai întâi un strat de base coat și apoi un strat to top coat.

Certificări: PETA, The Vegan Society, până la 87% naturale, ClimatePartner

Ingrediente: acetat de etil, acetat de butil, nitroceluloză, copolimer acid adipic/neopentilglicol/anhidridă trimelitică, citrat de trietil, alcool, bentonită de stearalconiu, alcool diaceton, maltol, tetraizostearat de pentaeritritil, acid fosforic, ci 15850, acetat de etil ci 15858280, ci 15858280, ci 15858280; acetat de butii, nitroceluloză, copolimer acid adipic/neopentilglicol/anhidridă trimelitică, citrat de trietil, alcool, bentonită de stearalconiu, alcool diaceton, maltol, tetraizostearat de pentaeritritil, acid fosforic, mica, ci 77000, ci, 777891; acid ci1; copolimer /neopentilglicol/anhidridă trimelitică, citrat de trietil, alcool, bentonită de stearalconiu, alcool diaceton, maltol, tetraizostearat de pentaeritritil, acid fosforic, ci 15850, ci 19140, ci 77891; acetat de etil, adiacetat de nitroetil, citrat de etil, tricelulopic, copolimer acid/neopentil glicol/anhidridă trimelitică, alcool izopropilic; acetat de etil, acetat de butii, nitro celuloză, citrat de trietil, alcool, copolimer acid adipic/neopentil glicol/anhidridă trimelitică, benzoat de zaharoză, copolimer acrilat, alcool izopropilic; lactat de etil, ulei de frunze de eucalipt globulus**, ulei de persea gratissima (avocado)*, ulei de semințe de simmondsia chinensis (jojoba)*, limonen**, citral**, ulei de frunze de cymbopogon flexuosus**, geraniol**, linalol**, citronelol**, eugenol** *din cultură ecologică certificată (kba) / **uleiuri esențiale naturale

Review-uri (0)