• -10%
Vegan Nail Care Repair & Strength cu Caolin, Kia Charlotta -  Transparent, 11ml

Vegan Nail Care Repair & Strength cu Caolin, Kia Charlotta - Transparent, 11ml

68,81 lei
61,93 lei Salveaza 10%
cu TVA
Cantitate
KIA CHARLOTTA
962
11 ml
Additional Collection

Vegan Repair & Strength cu caolin este produsul perfect pentru unghiile fragile și stresate. Cu o textura bogată, 87% naturală, umple denivelările și crăpăturile din structura unghiei, netezește suprafața unghiei și asigură un aspect sănătos și întărit.

 

Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei

Sugestie de utilizare: Folosește soluția pentru întărirea unghiilor Repair & Strength cu caolin ca tratament de protecție și îngrijire. Datorită formulării pe bază de nitroceluloză și solvenți, mirosul este similar cu cel al lacului de unghii. Aplicați produsul uniform pe unghii, astfel încât denivelările să fie reparate și crăpăturile să fie ascunse. Stratul protector de etanșare vă întărește unghiile și le protejează de deteriorarea ulterioară.

În cazul unghiilor deosebit de stresate, recomandăm aplicarea unui strat de Repair & Strength cu caolin ca prim strat de întărire, înainte de aplicarea culorii pentru a oferi unghiilor un plus de protecție (timpul de uscare în acest caz este de aproximativ 2-5 minute).

Certificări: PETA, The Vegan Society, până la 87% natural, ClimatePartner

• certificat vegan

• 100% solvenți vegetali

• Formulă unică, până la 87% naturală

• Rețetă fără microplastic

• Unghii sănătoase și întărite

Ingrediente: acetat de etil, acetat de butil, nitroceluloză, copolimer acid adipic/neopentil glicol/anhidridă trimelitică, alcool, citrat de trietil, bentonită de stearalconiu, alcool diacetonic, CI 77004, maltol, CI 77891, acid fosforic, hidroxilat de aluminiu, capritilesteatriil, teritilesteatriil, tetritiloxidil

Review-uri (0)

S-ar putea sa-ti placa