Papier d'Armenie - hartie armenească parfumată Rose

Papier d'Armenie - hartie armenească parfumată Rose

40,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat
TREIBHOLZ
619
30 bucati/cutie
Gift box

Alegeți cutie cadou.
Puteți opta pentru ambalare în cutie cadou la finalizare în secțiunea Metodă de Livrare.

Instrucțiuni de folosire:

Rupeți o bandă, pliați-o ca un acordeon și așezați-o cu partea sa subțire cea mai lungă pe o suprafață rezistentă la căldură. Aprindeți-o și suflați cu atenție, astfel încât hârtia să nu ardă (Papier d’Arménie® trebuie să ardă încet).

Papier d’Arménie ® poate fi folosită și fără să ardă. Rupeți foi întregi și puneți-le în dulapuri, dressing-uri, comode, cărți etc.

Fiecare carnețel este format din treizeci și șase de benzi de hârtie, pre-tăiate în douăsprezece coli de câte trei.

 

Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei

Papier d’Arménie este unul din cele mai vechi mijloace de a îmbunătăți aerul, sub formă de hârtie, care a fost produs în 1885 în Franța. Mirosul ușor dulceag al rășinii de styrax neutralizează mirosurile neplăcute din încăperi.

„Hârtia armenească” își datorează mirosul inconfundabil și parfumat rășinii copacului de styrax (Styrax officinalis).

Mirosul său balsamic, similar cu tămâia, se spune că are proprietăți de curățare și antiseptice. Rășina de styrax (cunoscută și ca Benzoe) se diluează în alcool. În această soluție, hârtia de suport (de la FSC-Forest Stewardship Council) este înmuiată într-un fel de hârtie de tip sugativă timp de aproximativ 2 luni și apoi este scufundată într-o soluție sărată, ceea ce determină o ardere mai lentă.

Prin estompare, rămâne un parfum de smirnă, vanilie cu o notă lemnoasă, o compoziție de arome creată de celebrul parfumier Francis Kurkdijan.

Intenția sa era să reîmprospăteze parfumurile armenești. Compoziția legendară de parfum a fost reprelucrată și a fost creat un parfum mistic cu o nuanță orientală. Rezultatul este un parfum autentic și garantează o experiență senzorială reală.

Până în prezent, hârtia d’Arménie este realizată manual într-un proces complex de-a lungul mai multor luni, în suburbia pariziană Montrouge. Deoarece nu se utilizează combustibili care să deterioreze stratul de ozon, hârtia parfumată armeană poate fi descrisă ca un deodorant de cameră ecologic.

Producător: TREIBHOLZ

Review-uri (0)