Piure din gris, Organic, Holle Baby Food, 250g

Piure din gris, Organic, Holle Baby Food, 250g

16,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat
726

Piure din gris, pentru copii cu varsta mai mare de 6 luni.

 

Livrăm gratuit comenzile de minim 250lei

Contine gluten. Nu contine indulcitori. Fara ingrediente din lapte. Cereale integrale pentru bebelusi. Fara organisme modificate genetic.

Preparare standard:

Preparati aproximativ 170ml de formula de lapte conform indicatiilor de pe pachetul de formula de lapte. Turnati laptele cald obtinut (50°) intr-un bol si adaugati 3-4 lingurite (aproximativ 18g) de BIO Piure din gris .

Amestecati si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 37°C. Preparare cu formula de lapte 2: Fierbeti 150ml apa proaspata si lasati sa se raceasca la aproximativ 50°C. Turnati intr-un bol si adaugati 5 masuri de Holle Formula de lapte.

Amestecati cu 3-4 lingurite(aproximativ 18g) de BIO Piure din gris. Puteti folosi si Holle Formula de lapte 3, in functie de varsta bebelusului dumneavoastra.

Piure fara lapte:

Fierbeti 200ml de apa si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 50°C. Turnati apa intr-un bol si adaugati 5 lingurite de BIO Piure din gris. Alternativ, puteti prepara piureul cu fructe, din 70 ml de apa fierbinte, 2 linguri de BIO Piure din gris si 100g de piure de fructe de la Holle sau piure proaspat din fructe precum mere, pere sau banane.

Preparare cu lapte proaspat (conform recomandarilor Europene):

Fierbeti 100ml de apa impreuna cu 100ml lapte integral si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 50°C. Turnati intr-un bol si adaugati 5 lingurite de BIO Piure din gris (aproximativ 25g). Amestecati si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 37°C.

Review-uri (0)